مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

رئیس اتاق اصناف مشهد: تعطیلی یک بخش دردی دوا نمی‌کند | موجر‌ها واحد‌های صنفی را دریابند

  • کد خبر: ۶۵۹۶۰
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۶:۱۶
رئیس اتاق اصناف مشهد: تعطیلی یک بخش دردی دوا نمی‌کند | موجر‌ها واحد‌های صنفی را دریابند
رئیس اتاق اصناف مشهد گفت: مسلما برای کنترل اوج‌گیری ویروس کرونا در جامعه تعطیلی یک بخش دردی را دوا نمی‌کند. هر چقدر هم ما یک بخش را تعطیل کنیم، وقتی ازدحام در بخش‌های دیگر به‌قوت خود باقی است، اقدامی بی‌فایده است و باعث ضربه‌زدن به یک بخش مثل اصناف می‌شود.

طنین همتی|شهرآرانیوز، محمود بنانژاد، رئیس اتاق اصناف مشهد، درباره تعطیلی سه‌هفته‌ای واحدهای صنفی و مجتمع‌های تجاری ناشی از شیوع دوباره ویروس کرونا اظهار کرد: تعطیلی‌های متعدد ناشی از شیوع چندباره کرونا ضربه جبران‌ناپذیری بر این قشر وارد کرده است. قبل از امسال و در آستانه سال نو بازارها رکود شدیدی را تجربه کردند و در ایام عید هم درعمل این واحدها یک‌ماه تعطیل بودند، چون زیاد زائر وارد مشهد نشد.


وی تأکید کرد: ما خیلی تلاش کردیم بسته‌های پیشنهادی به‌عنوان بسته‌های حمایتی برای مجتمع و واحدهای صنفی در نظر گرفته شود، ولی متأسفانه از این پشنهادها چیزی عاید ما نشد و تنها تسهیلاتی که برای این قشر در نظر گرفته شد، این بود که اگر چکی برگشت خورد، فعلا اقدامی در اردیبهشت‌ماه برای آن در نظر گرفته نشود. این موارد به‌عنوان جبران خسارت نیست و فقط مُسَکنی است که فعلا اعتبار اشخاص خدشه‌دار نشود، اما خسارت‌های ناشی از تعطیلی‌ها مثل اجاره‌بها، حق و حقوق کارگران و مالیات متأسفانه به‌قوت خود باقی است و موفق نشدیم امکاناتی را برای این دسته افراد فراهم کنیم. هزینه این تعطیلی‌ها و اعمال محدودیت‌ها از جیب خود اصناف پرداخت شده و دولت کمکی نکرده است.


وی در پاسخ به اینکه آیا نباید تصمیمی جامع در قبال تعطیلی‌هایی گرفت که هر دوره تکرار می‌شود، پاسخ داد: مسلما برای کنترل اوج‌گیری ویروس کرونا در جامعه، تعطیلی یک بخش دردی را دوا نمی‌کند. ما می‌بینیم که در همین ایام تعطیلی، شلوغی برخی بخش‌های دیگر مثل قطارشهری و اتوبوس باقی است. هر چقدر هم ما یک بخش را تعطیل کنیم، وقتی ازدحام در جایی دیگر دیده شود، اقدامی بی‌فایده است و باعث ضربه‌زدن به یک بخش مثل اصناف می‌شود.


رئیس اتاق اصناف مشهد با اشاره به اینکه تعطیلی حوزه اصناف کارساز نیست و فقط موج روانی ایجاد می‌کند که مردم از خطر ویروس مطلع شوند، گفت: واحدهایی مثل کیف و کفش و پوشاک که تعطیل هم هستند، آن‌چنان رفت‌وآمدی ندارند و فقط بیشتر بار روانی درست می‌کنند که مردم خطر را بیشتر احساس کنند.


بنانژاد تأکید کرد: اگر تعطیلی وضع می‌شود، باید همه بخش‌های کشور را در بر بگیرد. برای مثال بانک‌ها، اداره‌ها و... هم‌زمان با تعطیلی واحدهای صنفی و فروشگاه‌ها بازند. اگر همه بخش‌ها تعطیلی شوند، ویروس کنترل‌شدنی است؛ در غیر این حالت، تعطیلی یک بخش به‌جز آسیب‌زدن به آن بخش فایده دیگری ندارد. متأسفانه باید در نظر گرفت که مردم هم مشکل اقتصادی دارند. ما به‌موجب قانون باید جاهایی از فعالیت بخش‌ها جلوگیری کنیم. برای ما هم اوج‌گیری کرونا و از طرفی آسیب به اصناف مقبول نیست.


به‌گفته این مقام مسئول، حوزه اصناف در این مدت نهایت همکاری را داشتند. خیلی از واحدهای صنفی و مجتمع‌های ما موجر بخش خصوصی دارند. موجرها هم در این مدت باید کمک کنند تا واحدهایی که بخش عمده‌ای از ماه را تعطیل بودند، سرپا بمانند، چون این‌ها بخش بزرگی از اقتصادند و اشتغال زیادی در کشور ایجاد کردند. اگر این اصناف ضربه بخورند، مشکلات و عواقب آن جبران‌ناپذیر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->